ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΠΟ 23-28/3/20

Κατερίνα Καράμπελα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΛΟΜΕΝΟΥΣ.

Σας εύχομαι καλή εβδομάδα. Η νέα Σελήνη μπορεί να μας δυσκολεύει στην επίτευξη των στόχων μας, όμως μπορούμε να αγωνιστούμε γι αυτούς με θάρρος, ώστε στο τέλος να έχουμε καλά αποτελέσματα. Το μότο αυτής της νέας Σελήνης είναι πηγαίνουμε μπροστά χωρίς φόβο μέσα από μια κοινή δράση για το καλό όλων μας.

ΚΡΙΟΣ.  1ο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σας και επηρεάζει πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο. Μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή είναι τα γενέθλιά σας (χρόνια πολλά), ο τρόπος σκέψης αλλάζει αλλά και πρακτικά βρίσκετε άλλους τρόπους να αντιμετωπίσετε ότι σας προβληματίζει. 2ο δεκαήμερο. Αυτοί που έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο καλό θα είναι να μην επαναπαύεστε σε εικασίες και υποσχέσεις που σας κάνουν να ξοδεύετε περισσότερα από ότι είχατε προγραμματίσει.  3ο δεκαήμερο.   Με τη σύνοδο  Άρη- Πλούτωνα αναθεωρείτε τους στόχους σας. Αν λειτουργήσετε παρορμητικά αυτό θα έχει επίπτωση στην καριέρα σας και στο κοινωνικό σας στάτους. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες θα υποστείτε αλλαγές που δεν θα τις είχατε επιλέξει. Επίσης μπορεί να έχετε μεγάλη πίεση από άτομα κύρους. Στο τέλος της εβδομάδας οικονομική εύνοια από την εργασία σας, προώθηση των στόχων σας.

ΤΑΥΡΟΣ.  1ο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο. Θέλετε να απομονωθείτε έτσι ώστε να βρείτε την εσωτερική δύναμη για να αντιμετωπίσετε τις αδυναμίες σας και να κάνετε τον απολογισμό σας. Οι απαιτήσεις από τους ανωτέρους σας γίνονται πιο έντονες, λειτουργήστε πιο μεθοδικά για μην αγχωθείτε αργότερα.  2ο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την συμπάθεια και την αγάπη από τις παρέες και τις ομάδες που συμμετέχει. 3ο δεκαήμερο. Το τρίτο δεκαήμερο είναι αυτό που θα κάνει τις μεγαλύτερες αναθεωρήσεις. Αλλάζει φιλοσοφία σε πολλά θέματα στην ζωή του, μέσα από δοκιμασίες και εντάσεις θα βρει σκοπούς και στόχους για να προχωρήσει μπροστά. Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες σε συλλογικό επίπεδο π.χ. εταιρίες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ.  1ο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη σας δίνει την άνεση να ενσωματωθείτε σε καινούργιες ομάδες που έχουν διαφορετικές ιδέες από τις δικές σας. Κάνετε μια καινούργια αρχή και φιλοσοφείτε διαφορετικά την ζωή. Σταθεροποιείτε τους στόχους σας.  2ο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει υποσχέσεις για οικονομικές διευκολύνσεις που δεν μπορούν να κοινοποιηθούν. Κρυφοί έρωτες σας ελκύουν, όμως πρέπει να προσέξετε και τα κοινωνικά σκάνδαλα.  3ο δεκαήμερο. Το τρίτο δεκαήμερο  επηρεάζεται από την σύνοδο Άρη- Πλούτωνα και πρέπει να προσέχει κάθε επιχειρηματική δράση, ίσως έχετε μία οικονομική κρίση που προέρχεται από δικές σας σπασμωδικές κινήσεις. Κληρονομικά και χρηματοοικονομικά θα σας ταλαιπωρήσουν αυτό το διάστημα. Μόνο μέσα από μυστικές συμφωνίες έχετε την δυνατότητα να κερδίσετε οικονομικά. Κρυφές ερωτικές σχέσεις σας φέρνουν αισιοδοξία, σε ένα κατά τα άλλα δύσκολο περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ.  1ο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, με νέα ξεκινήματα στον τομέα της καριέρας. Οι συγκυρίες δεν είναι εύκολες, αλλά πολλές φορές από μία δυσκολία αναγκαζόμαστε να ξεκινήσουμε κάτι καινούριο. Αρχίστε να βάζετε ένα πρόγραμμα σε εκκρεμότητες οικονομικές που αφορούν τρίτους, ώστε να μην αγχώνεστε αργότερα.  2ο δεκαήμερο. Έχει την συμπαράσταση από τους φίλους και τις παρέες. Θα υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται συναισθηματικά για εσάς και θα σας το εκφράσουν ρομαντικά.  3ο δεκαήμερο. Το τρίτο δεκαήμερο θα ζήσει έντονες ανάμεικτες στιγμές με τον/την σύντροφο ή τους συνεργάτες. Το πάθος θα κυριαρχεί σε κάθε περίπτωση. Προσοχή στις εντάσεις. Στο τέλος της εβδομάδας θα ανταμειφτείτε από μια συνεργασία.

ΛΕΩΝ.  1ο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και είναι ευνοϊκή για εσάς. Έχετε ανάγκη για ανανέωση, υιοθετείτε μια καινούργια φιλοσοφία που ίσως σας ταιριάζει καλύτερα. Αρχίζετε όμως και αισθάνεστε πίεση από μια συνεργασία ή από τον/την σύντροφο.  2ο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο έχει την εύνοια από τους ανωτέρους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι   πρέπει να καθησυχάσουν, καλό θα είναι να ξέρουν τις προθέσεις τους σε ότι αφορά τον οικονομικό τομέα.  3ο δεκαήμερο. Θα έχει μια δύσκολη αντιφατική εβδομάδα στην καθημερινότητα. Ανατροπές που έχετε ήδη υποψιαστεί θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο. Προσοχή στην υγεία σας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε επιβράβευση από την δουλειά σας, πιθανόν να συνοδεύεται με οικονομική ανταμοιβή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ.  1ο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη στις 24/3 θα επηρεάσει πιο πολύ εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Ο τομέας που θα πρέπει να αλλάξει και πάνω σε αυτό να κάνετε μια νέα αρχή, είναι ο τρόπο που βλέπατε μέχρι τώρα τα  χρηματοοικονομικά. Συναισθηματική αναμόρφωση. Οι συνθήκες απαιτούν προγραμματισμό και σύνεση στην καθημερινότητα.  2ο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει μια θετική εβδομάδα που θα κυριαρχεί το συναίσθημα και ο ρομαντισμός. Επίσης θα έχετε την ανάγκη να βοηθήσετε τους συνανθρώπους σας, αυτό είναι κάτι σαν φιλοσοφία ζωής για εσάς.  3ο δεκαήμερο. Το τρίτο δεκαήμερο παίρνει αποφάσεις για δημιουργία μέσα από ριζικές αλλαγές. Σε ότι αφορά την ερωτική ζωή είναι σαν να έχετε μεταμορφωθεί από καινούργια άτομα που έχουν μπει στην ζωή σας ή έχετε αλλάξει εσείς φιλοσοφία και τρόπο σκέψης.

ΖΥΓΟΣ.  1ο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη σας κάνει να βλέπετε με διαφορετικό τρόπο τον/την σύντροφο και τους άμεσα δικούς σας ανθρώπους. Κάντε μια καινούργια αρχή στις σχέσεις σας.  2ο δεκαήμερο. Θα έχει οικονομικές απολαβές από την εργασία και η καθημερινότητα θα είναι πιο ήπια για τους περισσότερους από εσάς.  3ο δεκαήμερο. Πρέπει καθόλα να είναι προσεκτικοί και ειδικά σε ότι έχει σχέση με την οικογένεια, μπορεί να υπάρξουν  έντονες διενέξεις. Χαμηλώστε τους τόνους και αποστασιοποιηθείτε. Στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να έχετε εύνοια σε χρηματοοικονομικά θέματα που αφορούν ακίνητα ή κληρονομιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ.  1ο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη σας προτρέπει να δείξετε μεγαλύτερη σημασία στην υγεία σας. Κάντε μια νέα αρχή και διαμορφώστε έτσι την καθημερινότητα ή την εργασία ώστε να σας ευχαριστεί. Το δύσκολο είναι ότι κάποιο μεγάλο άτομο στην ηλικία θα σας προβληματίσει αυτό το διάστημα. 2ο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο δεν θα δυσκολευτεί αυτή την εβδομάδα, αντιθέτως θα έχει ευχάριστα και δημιουργικά πράγματα να ασχοληθεί. Έμπνευση και ρομαντισμός.  3ο δεκαήμερο. Το τρίτο δεκαήμερο θα έχει πολλές εναλλαγές στο περιβάλλον. Κάποιους συγγενείς και γνωστούς θα τους απορρίψει από την ζωή του, μετά από πολύ σκέψη, και θα προσπαθήσει να διαμορφώσει το περιβάλλον στα δικά του μέτρα και σταθμά. Στο τέλος της εβδομάδας η συντροφικότητα θα καλύψει όλες τους τις ανάγκες. Όμορφη καθημερινότητα. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ.  1ο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη επηρεάζει πρωτίστως εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Κάνετε νέα αρχή σε μια ερωτική σχέση. Αρχίζετε και σχεδιάζετε δραστηριότητες που θα σας φέρνουν χαρά. Ο Κρόνος σταθεροποιεί τις σχέσεις σας με το κοντινό σας περιβάλλον.  2ο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο θα έχει ουδέτερη εβδομάδα. Οι σχέσεις με τα οικεία πρόσωπα αρχίζουν και εξομαλύνονται και έχετε μία πιο ήρεμη καθημερινότητα.  3ο δεκαήμερο. Για άλλη μια φορά μπορεί να έχετε οικονομικά σκαμπανεβάσματα, πρέπει να είστε προσεκτικοί σε όλες τις οικονομικές συναλλαγές. Αποφύγετε να χαλάσετε τα χρήματά σας αυτό το διάστημα ή να κάνετε επενδύσεις. Μόνο στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ευκαιρία να έχετε εύνοια στα οικονομικά σας από το χώρο εργασίας σας, που δεν θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ.  1ο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη για εσάς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα φέρει αέρα ανανέωσης στο χώρο του σπιτιού. Μάλλον εκεί πρέπει να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας ακόμα και αν χρειαστεί να κουραστείτε λίγο παραπάνω. Αυτοί που έχουν γεννηθεί αρχές του δεκαημέρου θα πρέπει να κάνουν καλύτερο προγραμματισμό στα οικονομικά.  2ο δεκαήμερο. Δεν επηρεάζεται ιδιαίτερα από το πλανητικό σκηνικό. Στην αρχή της εβδομάδας γίνεστε αθεράπευτα ρομαντικοί. Έμπνευση καλλιτεχνική. Πλατωνικοί έρωτες που εκφράζονται με γραπτό και προφορικό λόγο.  3ο δεκαήμερο. Το τρίτο δεκαήμερο και ειδικά αυτοί που έχουν γεννηθεί στα μέσα του δεκαήμερου πρέπει να προσέχετε από κάθε είδους επιθετικότητας ή παρόρμησης. Αλλάζετε εκ βαθέων, τουλάχιστον ας γίνει η μετάβαση όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Στο τέλος της εβδομάδας ο Δίας ευνοεί στις ερωτικές σχέσεις και κάθε δημιουργικό εγχείρημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ.  1ο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο θετικά. Διευκολύνεστε σε κάθε είδους επιμόρφωση αλλά έχετε και την δυνατότητα να κάνετε και νέες γνωριμίες. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στην αρχή του δεκαήμερου θα αισθανθούν ότι περιορίζονται και αυτό δυσκολεύει τα πράγματα γιατί κάτι τέτοιο δεν συνάδει με την προσωπικότητά τους.  2ο δεκαήμερο. Το δεύτερο δεκαήμερο στην αρχή της εβδομάδας θα έχει μια σχέση αλληλεγγύης και υποστήριξης με την οικογένειά του και περισσότερο ότι αφορά οικονομικά θέματα. Πάντα όμως με προσοχή στις οικονομικές εξαπατήσεις.  3ο δεκαήμερο. Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει αυτή την εβδομάδα να παλέψει με τους «δαίμονές» του. Δυσκολότεροι αντίπαλοι είναι αυτοί που είναι αόρατοι και αυτούς έχει να αντιμετωπίσει, οι οποίοι δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητοι . Αν όμως είναι φοβίες και ανασφάλειες εσωτερικές, πρέπει να επιστρατεύσει την λογική. Στο τέλος της εβδομάδας, άνθρωποι που θεωρεί οικογένειά του θα τον βοηθήσουν σε ότι χρειαστεί.

ΙΧΘΥΕΣ.  1ο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη σχετίζεται στην δική σας περίπτωση με τα οικονομικά, θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή αλλά οι συνθήκες είναι δύσκολες. Ο Κρόνος στον Υδροχόο σας δημιουργεί μελαγχολία, έχετε την τάση να νομίζετε ότι είστε «παροπλισμένοι».  2ο δεκαήμερο. Αισθάνεστε ασφαλείς μεταξύ των φίλων και συγγενών, ακόμα και αν είστε απομονωμένοι από τον άλλο κόσμο.  3ο δεκαήμερο. Το τρίτο δεκαήμερο πρέπει χωρίς δεύτερη σκέψη να απομακρυνθεί από κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, οι ομάδες, σύλλογοι και παρέες δεν σας καλύπτουν πια. Αυτό έγινε σε βάθος χρόνου, αποφύγετε λοιπόν τις εντάσεις και αποστασιοποιηθείτε. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε οικονομική και συναισθηματική εύνοια από τους φίλους και τις παρέες ή από εταιρίες που συμμετέχετε.                                                                 

Σχετικά